Túljelentkezés a gyenesdiási strandröplabda versenyre

A június 20-án, Gyenesdiáson megrendezésre kerülő, 4*-os U16 leány versenyre óriási a túljelentkezés, mely jól mutatja, mekkora az igény a strandröplabdára és hogy mennyire várta már mindenki, hogy elinduljon a szezon.

 

Ugyanakkor, a verseny minőségi lebonyolíthatósága érdekében immár szükségessé vált a résztvevők létszámának korlátozása. Ezért a nevezési határidőt előbbre kellett hozni. Az új nevezési határidő június 15-e, hétfő 23.59.

A versenyen előreláthatólag 18 páros fog tudni részt venni. A Strandröplabda Bizottság gőzerővel dolgozik a bejutás szabályrendszerének kidolgozásán. A Bizottság feltett szándéka, hogy a korábbi, sokat kritizált “nevezési sorrendiség” helyett egy új, igazságosabb szabályrendszert dolgozzon ki.

Ez a szabályrendszer várhatóan hétfő estéig elkészül s ezt követően meghirdetésre kerül, így még időben tudnak majd a párosok, egyesületek esetlegesen módosítani a nevezéseiken. Számos kérdés tisztázatlan még, de tekintettel arra, hogy a StartUP 4*-os versenyek az utánpótlás korosztályok elsőszámú ranglistapont-szerző versenyei, ezért a ranglistapontokat mindenképpen figyelembe kell majd venni a bejutó párosok megállapításakor.