Hét Hőse: Kundrák Eszter is a jelöltek között!

Kundrák Esztert, a Fatum Nyíregyháza 16 esztendős röplabdázóját ismerhetik meg közelebbről a nézők a DIGI Sport minisorozatában, amely olyan tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.

Nagy megtiszteltetés érte a Nyíregyháza NB I-es csapatának tehetségét, a mindössze 16 esztendős nyitásfogadó ütőt, Kundrák Esztert.  A fiatal röplabdázó bekerült az e-heti öt jelölt közé a DIGI Sport “a hét hőse” választáson. Szavazni az alábbi linken lehet rá egészen vasárnapig: http://anaphose.digisport.hu/szavazas.php

A DIGI Sport 2015 szeptembere óta jelentkező minisorozata olyan tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül. Kundrák Eszter alapembere az U18-as női válogatottnak, s már tavaly bemutatkozott a Nyíregyháza NB I-es felnőtt csapatában. A tehetséges játékos a DIGI Sportnak elmondta: 2007-ben kezdett röplabdázni Miskolcon, s már elsőre nagyon megtetszett neki a sportág. Szerinte a tanulás és a sport összeegyeztethető, az egész csak szervezés és jó időbeosztás kérdése. Célja a röplabdával: magyar bajnokságot nyerni, felnőtt válogatottnak lenni, s majd idővel kipróbálni a tudását külföldön is.
A DIGI Sport Kundrák Eszterről készített portréját itt láthatja teljes egészében: http://anaphose.digisport.hu/video.php?hero_id=364
Eszter mellett Csizmadia Szabolcs, az utánpótlás válogatott edzője is nyilatkozik a műsorban.

Kundrák Eszteren kívül még Marczika Barnabás kézilabdázóra, Cselédes-Horváth Viktor rögbijátékosra, Angyal Barbara kosárlabdázóra és Simon Dániel fallabdázóra lehet szavazni ezen a héten a DIGI Sport sorozatában.