Az MRSZ-iroda látogatásának lehetőségei – június közepétől indulhatnak a strandröplabda versenyek

A kormány döntött a rendkívüli vészhelyzet kijárási korlátozást érintő enyhítéséről és a gazdaság, valamint a munkavégzés beindításáról.

 

A Magyar Röplabda Szövetség – kapcsolódva a fenti kormánydöntéshez – a munkavégzés folytonosságának megőrzése érdekében az alábbi rendelkezéseket módosítja:

A személyes ügyfélfogadásra 2020. május 21-től lehetőség van, de kizárólag előre egyeztetett módon, az MRSZ Back Office rendszer 25. menüpontján keresztül befoglalt időpontokban. Ezzel kapcsolatban a munkatársaknak be kell állítani az ügyfélfogadási időpontokat az irodai tartózkodásuk idejére.

Bizottsági ülések megtartására – előre egyeztetve, főtitkári engedéllyel – az MRSZ irodában lehetőség van, az egyéb higiénés előírások betartása mellett. Tanfolyamok, továbbképzések megtartására továbbra sincs lehetőség.

Az MRSZ Irodába való belépés esetén a külsős vendégek lehetőség szerint egészségügyi maszkban, vagy szájukat és orrukat eltakaró sálban/kendőben, infravörös hőmérővel történő testhőmérséklet ellenőrzése után, a kihelyezett érintésmentes fertőtlenítő folyadékkal történő kézfertőtlenítés után léphetnek be. Maszk vagy sál/kendő nélkül, és/vagy 37.3 fok feletti testhőmérséklet érzékelése esetén az MRSZ Irodába való belépés nem engedélyezett.

Fokozottan kérjük tagszervezeteinket, partnereinket, hogy lehetőség szerint továbbra is a szükséges ügyintézéseket telefonon, elektronikus úton, postai úton szíveskedjenek bonyolítani.

Az irodaház I. emeleti előterében korábban kialakításra került átvételt segítő irattartók, melyekbe az ügyintézésre szánt anyagokat el lehet helyezni, továbbra is lehetőséget biztosítanak az iratok, anyagok leadására bejelentkezés nélkül is.

A jelenlegi tervek szerint 2020. július 1-től kezdve a normál, irodai munkavégzés, a korábban megszokott munkarend helyreáll. Ez a további kormányzati intézkedések függvénye.

Irodai munkavégzés higiéniai javaslatai_MRSZ

 

STRANDRÖPLABDA
A tervek szerint az MRSZ június 15-től engedélyezheti a klubok számára strandröplabda versenyek megrendezését, szigorú higiéniás feltételek mellett. A további részletekről a szövetség elnöksége május 31-ig tervez további állásfoglalást kiadni.