Szakmáry Gréta újabb egy évig Schwerinben

A 2020–2021-es idény végéig meghosszabbította Szakmáry Gréta szerződését a német élvonalban szereplő SSC Palmberg Schwerin – adta hírül a klub honlapja.

 

„A német bajnokság az egyik legjobb Európában, és az SSC rendkívül profi klub. Nagyon szeretek itt játszani, minden edzés különleges és a szurkolókkal való viszonyunk is az. Alig várom, hogy végre visszatérhessek Schwerinbe” – idézi Szakmáryt a klub közleménye.

„Nagyon remélem, hogy jövőre is harcban lehetünk majd a bajnoki címért. Szeretnék újabb elsőséget ünnepelni a Schwerinnel! Most viszonot az a legfontosabb, hogy mindannyian otthon és egészségesek maradjunk.”

A klub emlékeztet, Szakmáry 231 pontot ütött a 2019-2020-as évadban, ezzel a csapat pontkirálynője volt. A csapat az idényben megnyerte a német szuperkupát, elődöntőbe jutott a CEV Kupában és egy fordulóval az alapszakasz vége előtt élen állt a német bajnokságban.

„Gréta az elmúlt években meghatározó egyénisége lett a csapatnak. Örülünk, hogy folytathatjuk a közös munkát, tudjuk, hogy több anyagilag is vonzó ajánlata volt, így még büszkébbek vagyunk arra, hogy velünk marad jövőre is” – így a csapat vezetőedzője, Félix Koslowski.