A KISTEXT SE nemes felajánlása a járvány elleni küzdelemhez

Az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE közvetlenül a megnyitás előtt álló új sportlétesítményét felajánlotta a járvány elleni védekezés megsegítésére.

 

Az egyesület – saját erejére támaszkodva – nemrég fejezte be a Budapest IX. kerületében, a Soroksári út mentén található röplabda és kézilabda sportlétesítményének kialakítását.

A közel 1200 négyzetméter alapterületű épületben a terveik szerint a röplabda- és a kézilabda csapataik kapnak edzés- és verseny lehetőséget, s kiemelt figyelmet fordítanak a fogyatékos szakágak csapataira is.

Az egyesület vezetősége a kialakult helyzetben úgy döntött, hogy a létesítményt felajánlja a védekezés céljaira. A döntést – ami az egyik legelső ilyen lépés a sportéletben – az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE minden vezetője, edzője és a közel 800 igazolt sportolója is teljes egyetértésben támogatja.

A KISTEXT is abban reménykedik, hogy a hírek mihamarabb újra a sportolókról és a versenyekről szólnak majd, ezért sok erőt kívánnak az egészségügyben dolgozóknak és gyógyulást a betegeknek!