Jegyárusítás a K&H Férfi Magyar Kupa Döntőre

Február 28-án, pénteken rendezik meg a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a K&H férfi Magyar Kupa-döntőt. A bronzéremért a Fino Kaposvár és a Vegyész RC Kazincbarcika, az aranyért a címvédő HÉP-Kecskeméti RC és a Pénzügyőr csap majd össze. Az eseményre már lehet kapni elővételben a belépőket.

 

Az eseményre napi jegyeket árusítanak, azaz egy belépővel mindkét találkozót meg lehet tekinteni. A belépők ára 2000 forint, míg a diákok és a nyugdíjasok 1200 forintos kedvezményes árú jegyekhez juthatnak hozzá.

A 2019-2020. évi K&H Férfi Magyar Kupa Döntőre az MRSZ székházában lehet hozzájutni az alábbi időpontokban:
Az MRSZ iroda recepcióján (1134 Bp. Váci út 19.):
2020.02.25 (kedd) 9:00-16:00 (már csak a mai napon)

Emellett természetesen a helyszínen is árusítják: a Messzi István Sportcsarnokban 17 és 19 óra között lehet megvásárolni és természetesen február 28-án, az eseményt megelőzően, a pénztár nyitásától (15:30) is meg lehet majd vásárolni.

A Fino Kaposvár – Vegyész RC Kazincbarcika bronzmérkőzést 17 órakor, a HÉP-Kecskeméti RC – Pénzügyőr döntőt a tervek szerint 20 órakor kezdik. Akik nem tudnak személyesen ott lenni a találkozón, azok számára örömhír, hogy mindkét találkozót élőben közvetíti majd az M4 Sport televízió. A két találkozó között Curtis, alias Széki Attila lép majd fel.

 

A női kupadöntő sikerén felbuzdulva a Magyar Röplabda Szövetség és a Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében a férfi kupadöntő előtt ismételten KILÓS AKCIÓT hirdet az Éhező Gyerekekért, amelyben arra kérik a meccsekre kilátogató nézőket, hogy 1 kg tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá az adománygyűjtésünkhöz!

Az adománygyűjtés időpontja: 2020. február 28. péntek, 16 és 20 óra között, a K&H Férfi Magyar Kupa Döntő alatt.

Az adománygyűjtés helyszíne: Messzi István Sportcsarnok bejárata előtt.