Megnyerték a fordulót a Deltás serdülők

Dömötör-Mátrai Beáta lányai a Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság (OSB) 13. helyéért küzdenek idén, melynek az utolsó előtti fordulóját Szombathelyen rendezték vasárnap.

A Delta két mérkőzést játszott. Elsőként a győri csapat ellen, amelyen magabiztos, 3:0-s győzelmet sikerült elérnie. A forduló másik érdi vonatkozású találkozója már nem volt ennyire sima. A házigazda sportiskola elleni összecsapás igazi derbivé avanzsálódott az eredmény tükrében. A deltásoknak öt játszmára volt szükségük a győzelemhez, mivel 1:0-s és 2:1-s előnynél is egyenlítettek a szombathelyiek. A végül 3:2-re megnyert mérkőzésnek is köszönhetően veretlenül zártak az érdi lányok.

„Örülök, hogy meg tudtuk nyerni mind a két mérkőzésünket, de nem volt könnyű dolgunk a remekül játszó hazaiak ellen. Bízom benne, hogy az utolsó játéknapon is jól teljesítünk és elcsípjük a tizenharmadik helyet.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

A csapat tagjai: Tátrai Nikolett, Tombor Bori, Tombor Szonja, Juhász Lotti, Dallos Boglárka, Fertődi Dorottya, Zsigmond Eszter, Bezúr Flóra.

Az országos serdülő bajnokság utolsó fordulóját március 6-án rendezik Budapesten, a TF otthonában.