Felsővárosi korosztályos sikerek

Mindhárom mérkőzésüket megnyerték a székesfehérvári lányok a Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság soros fordulójában, a hétvégén. A budapesti tornán a Dunakanyar SE, a Kecskeméti Sportiskola és az UTE ellen is 3:0 arányban nyertek Fésűs Irén tanítványai.

A csapat tagjai: Sziládi Viktória, Berkó Vivien, Berkó Liliána, Blázs Eszter, Nagy Anna, Orosz Bianka, Kovács Evelin, Kiss Anna, Sötét Panna, Barna Dorina. Edző: Fésűs Irén.

Négy csapatot vertek a juniorok

A lányok mellett a fiú junior csapatunk is parádézott az elmúlt hétvégén. Az NB II-es bajnokság aktuális fordulóját szombaton és vasárnap rendezték Zalaegerszegen. A Gazsi Péter által irányított együttes négy mérkőzésen lépett pályára a két nap során, és egyetlen alkalommal sem talált legyőzőre. A Szeged, a Szombathely, a Győr és a vendéglátó Zalaegerszeg ellen is 3:0-ra nyertek a fiatalok.

A csapat tagjai: Nagy Ádám, Szentesi Bálint, Kocsis Barnabás, Lukács Bence, Dombóvári Bálint, Bencze Zoltán, Nagy András Domonkos, Kerék Kristóf, Tóth Kristóf, Huszár András, Hortobágyi Viktor. Edző: Gazsi Péter.

Élnek a továbbjutási esélyeink

Két mérkőzésből egyet megnyertünk a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság hétvégi, székesfehérvári fordulójában. Az OGYB elődöntő-helyosztó szakasz C-3-s csoportjának első tornáján egyesületünk a Sümegi RE elleni, 3:1 arányú vereséggel kezdte a napot, majd a Veszprém megyeiek megnyerték második összecsapásukat is, méghozzá a Kaposvári Röplabda Akadémia ellen. A játéknap harmadik találkozóján szerencsére mi is örülhettünk: négy szettben, 3:1-re múltuk felül a somogyi alakulatot.
A fordulót követően a továbbjutást jelentő második helyen állunk a saját csoportunkban.

Eredmények:
Sümegi RE – MAFC-Felsőváros 3:1
Kaposvári Röplabda Akadémia – Sümegi RE 0:3
MAFC-Felsőváros – Kaposvári Röplabda Akadémia 3:1

A csapat tagjai: Nagy Ádám, Szentesi Bálint, Kocsis Barnabás, Lukács Bence, Dombóvári Bálint, Bencze Zoltán, Nagy András Domonkos, Kerék Kristóf, Tóth Kristóf, Huszár András, Hortobágyi Viktor.