A hazai pálya előnyében bízik a Pénzügyőr

Szerdán este 8 órakor folytatódik a férfiröplabda-bajnokság Kazincbarcika – Pénzügyőr párharca. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot a Vegyész kezdte hazai sikerrel, a fővárosiak saját otthonukban szeretnének egyenlíteni.    

A Pénzügyőr együttese a magyar kupa-ezüstérem és a bajnoki elődöntő elérése után tovább írná saját sikertörténetét, és az újabb nagy eredmény a döntőbe kerülés lenne az NB I-ben. A Kazincbarcika elleni párharc második felvonása mindenképpen sorsdöntő lehet, hiszen ha a borsodiak idegenben is bezsebelnék a győzelmet, akkor karnyújtásnyira kerülnének a finálétól. Természetesen a budapestieknek is határozott elképzeléseik vannak a szerda esti találkozóval kapcsolatban…

„Szeretnénk a mérkőzésre kilátogató szurkolókat nagyon színvonalas röplabdával szórakoztatni, abban a szellemben, hogy ne ez legyen az utolsó meccs hazai pályán, a Kazincbarcika ellen, amit ebben a szezonban láthatnak” – mondta honlapunknak Bagics Balázs csapatkapitány.

A kamniki MEVZA-sikerek kellő önbizalmat adtak a Vegyész játékosainak a PSE elleni párharcra, és a csapat határozottan kezdte az elődöntős csatát. Ahhoz azonban, hogy a célkitűzését elérje, még sokat kell dolgoznia. A néhány hete edzőváltáson átesett gárda jó irányba mozdult el, Daniel Oravec irányítása alatt egyelőre javuló formát mutat – írja a vrck.hu. Értékelni azonban még túl korai lenne, főleg úgy, hogy a Pénzügyőr Kazincbarcikán messze tudása alatt teljesített – igaz, a hazaiakban is maradt még bőven. A jó kezdés megvolt, és egy esetleges győzelem a Kőér utcai alacsony teremben biztos, hogy még tovább növelné Toronyai Miklósék önbizalmát.