Simán győzött a Nedeljkovics-csapat a Jászberény ellen

A női Extraliga csütörtöki mérkőzésén a kaposváriak magabiztosan, 3:0 arányban nyertek a Jászberény ellen.

 

1. MCM-Diamant Kaposvár–Jászberény 3:0 (16, 18, 20)
Legtöbb pont: Kliszura 17, ill. Szilcsenkova, Ventura 7-7
Szasa Nedeljkovics: – Ma nagyon stabil volt a nyitásfogadásunk és amikor jól nyitottunk, nagyon pontosan tudtuk zárni a szélső támadásainkat és a mezőnyvédekezésünk remekül működött. Az első játszmában végig jól teljesítettünk, a másodikban egy 0:6-s sorozattal visszahoztuk a Jászberényt és ezt picit át is vittük a harmadik szettre. Ma nemcsak az aktív, hanem a passzív blokkunk is remekül működött.
Makai Péter: – Ma jobb volt a Kaposvár, de többet vártam a csapatomtól. Ezúttal több taktikai elemben is gyengén teljesítettünk és ez vezetett ahhoz, hogy viszonylag simán kikaptunk. A Kaposvár, amit játszott, azt nagyon precízen tette és mi sajnos védekezésben semmilyen formában nem tudtuk felvenni vele a versenyt.

 

A Jászberényt fogadta csütörtök este az 1.MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. A mérkőzés a vártnál simábban alakult. Az első szettet könnyedén nyerte a hazai csapat 25:16-ra. A következő játékrészben jól kezdtek a vendégek, Kliszura és Matics vezérletével azonban fordítani tudott a Diamant. A harmadik játszmában is vezetett a Jászberény, ám a végére elfogytak a vendégek. A hajrá megint a kaposváriakról szólt, akik 25:20 arányban megnyerték a szettet és egyben a mérkőzést is.