Új névadó szponzor a Szegedi RSE-nél

A férfi NB I újonca, illetve a női NB II-ben szereplő szegedi klub Vidux-Szegedi RSE néven szerepel majd a rövidesen rajtoló bajnokságban. A cég eddig is patronálta egyesületet, most pedig együttműködésük új szintre lépett: még nagyobb anyagi támogatást adnak

 

A cég szegedi irodájában az ügyvezető igazgató, Barna Zsolt, Dávid Tibor, az SZRSE elnökhelyettese, és Bondor Tamás, az SZRSE Röplabda és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetője írta alá az erről szóló szerződést.

– A kislányom 2013-ban kezdett járni a Szegedi RSE edzéseire, azóta kiemelten figyelem a klub működését. Rögtön láttam, hogy komoly szakmai munka folyik az egyesületnél, olyan trénerekkel, akik alázatosan dolgoznak a gyermekek fejlődéséért – kezdte Barna Zsolt a névadó szponzoráció indoklását. – Folyamatosan bővül az SZRSE családja, már közel háromszáz tagja van, és ez nem véletlen. Kizárólag saját nevelésre és régóta Szegeden élő lokálpatriótákra építik a felnőtt csapatokat, amit követendő példának tartok a sportéletben.

A férfi csapat már feljutott az élvonalba, de ennél is többre vágyik a klub.

– Látva a fiatalok tehetségét, csak idő kérdése, hogy a női együttes is NB I-es legyen – véli a Vidux Kft. ügyvezető igazgatója. – Remekül kommunikál a csapat a szülőkkel, kiváló a gyerekekhez való viszonya, e tökéletes egyensúly eredménye is az élvonalbeli tagság elérése. Irodahelyiség biztosításával is támogatom a klubot, így több éve napi szinten látom, mennyire komolyan gondolják a fejlődést. Ennek bizonyítéka például az SZRSE minőségi honlapja és színvonalas megjelenései a közösségi médiában, ezeken a felületeken már komoly reklámerőt is képvisel a klub, ez sem elhanyagolható tényező egy ilyen szponzori szerződés kapcsán. Az SZRSE arra az útra lépett, amelyre a stabil NB I-es tagságra vágyó egyesületeknek szükséges, és mi szeretnénk velük tartani – hangsúlyozta Barna Zsolt.

Névadó szponzor a Vidux Kft. biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. Saját fejlesztésű videómegfigyelő rendszereik megtalálhatók országszerte pénzintézetekben, kiskereskedelmi egységekben, logisztikai- és gyártóközpontokban, illetve szállodákban. Magyar tulajdonú cég, budapesti és szegedi telephellyel.

– Büszkék vagyunk rá, hogy a bankszektorban jelentős szerepet vállalunk hazánkban, és még tíz másik országban. Hiszünk benne, hogy márkánk erősítéséhez hozzájárul a Szegedi RSE felnőtt csapatainak támogatása. Távlati célunk egyezik a klubvezetés terveivel: a férfi és női NB I-ben stabil tagságú szegedi együttesekért dolgozunk – zárta a beszélgetést Barna Zsolt.