Szász Antal Emléktorna Dunaújvárosban

A Dunaferr SE felnőtt együttese az idén is a Szász Antal Emléktorna megrendezésével folytatja felkészülését a 2019/2020-as bajnoki szezonra.

 

A Dunaferr SE NB I-es csapata az idén átalakult kerettel vág neki a 2019/2020-as bajnoki szezonnak. A fiatal, iskoláikat befejező, vagy tanulmányaikat más iskolában folytatók helyére érkezett Magyarország egyik legkomolyabb, ma is aktív legendás játékosa, Mészáros Dömötör, valamint visszatért a csapathoz a válogatott liberó, Gebhardt Áron. Tomanóczy Tibor vezetőedző így az idei szezonban nem csupán egy, hanem három felnőtt játékosra is számíthat, hiszen főállású munkahelye mellett továbbra is vállalta a játékot a csapat kapitánya, Hatvany Zsolt. Reményeik szerint tőlük, és a velük egy csapatot alkotó fiataloktól magas színvonalú játékot nyújtanak, amely eredményességben is megmutatkozik a szezon során. Az eredményesség eléréséhez komoly munkára lesz szüksége a klubnak, melynek első állomása az immár kilencedik éve megrendezésre kerülő Szász Antal Emléktorna, melyet szeptember 14-én 10 órától rendez az egyesület a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

– Jelenleg a felkészülés derekánál járunk, így az emléktornán arra kaphatunk választ, hogy most, az adott pillanatban hol tatunk – mondta el Tomanóczy Tibor vezetőedző. – A DSE Röplabda Akadémiára épülő Dunaferr SE továbbra is hosszú távon gondolkodik, így az elsődleges célunk a kiváló utánpótlás nevelése, akiket folyamatosan be kívánunk építeni a felnőtt csapatba. Az idén azonban olyan tapasztalt játékosokkal tudtunk erősíteni, aki mind a pályán belül, és azon kívül is segíteni tudnak bennünket a céljaink elérésében.

A Szász Antal Emléktornán az előző évek hagyományaihoz hűen most is négy csapat vesz részt. A házigazda Dunaferr együttesén kívül a Pénzügyőr SE, a Szolnoki Főiskola RKSI és a VK Spartak UJS Komárno gárdái játszanak egymás ellen.

A mérkőzések kezdési időpontjai (az első mérkőzés időpontja fix, a többi információ jellegű):
10:00 Dunaferr SE – Pénzügyőr SE
11:30 Szolnoki Főiskola RKSI – VK Spartak UJS Komárno
13:00 Szolnoki Főiskola RKSI – Dunaferr SE
14:30 Pénzügyőr SE – VK Spartak UJS Komárno
16:00 VK Spartak UJS Komárno – Dunaferr SE
17:30 Pénzügyőr SE – Szolnoki Főiskola RKSI

(dseroplabda.hu)