Megegyezés a női Extra Liga csapatok bajnoki mérkőzéseiről

Hasznos ülésen vannak túl az extraligás csapatok képviselői. Kedden a Magyar Röplabda Szövetség székházában ült össze a női extraligás csapatokat tömörítő szervezet, hogy megvitassa a legutóbbi találkozó óta felmerült kérdéseket, javaslatokat, ötleteket.

 

A nap legfontosabb témája a meccsidőpont-egyeztetés volt, így a ligát vezető Vasas-ügyvezető, Sarlós Márton és az MRSZ-főtitkár Ludvig Zsolt beszéde után erre tértek rá a jelen lévők.  Örömteli volt, hogy az összes klub megjelent a megbeszélésen, illetve Varga Péter MRSZ sajtófőnök révén a Magyar Televízió M4 Sportcsatornájának szempontjait is megismerhették a résztvevők .

A korábbi években megszokott e-mailes és telefonos, napokig, olykor hetekig elhúzódó egyeztetések helyett az érintettek ezúttal alig két óra alatt megállapodtak az első 14 forduló mérkőzéseinek időpontjában, amelyek hamarosan elérhetően lesznek az MRSZ és a klubok felületein is. A klubok képviselői a csarnokok foglaltsága mellett egymás nemzetközi szereplését is igyekeztek figyelembe venni, így mindenki elégedett állt fel a találkozó végén.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy a jövőben is folytatják az együttműködést a bajnokság hatékonyabb működése érdekében.