Az EFOTT-on is reklámoztuk a budapesti Európa-bajnokságot

dav

A szövetség kitelepülésének következő állomása nem más volt, mint a főiskolások és egyetemisták számára oly kedvelt EFOTT Fesztivál a Velencei-tó partján.

 

A fesztivál ideje alatt Civil Téren elhelyezett standnál várták a röplabda iránt érdeklődőket. Különböző ügyességi játékokkal, valamint kvízzel készültek a fesztiválozóknak. Aki kipróbálta valamelyik játékot, pörgethetett a szerencsekeréken, amin különféle ajándékok szerepeltek, így garantáltan nem távozott üres kézzel az érdeklődők. Ezek az ajándékok az augusztus 23-án rajtoló budapesti társrendezésű Európa-bajnokságot hívatottak reklámozni, így mindegyik Eb-logóval volt ellátva. Többek között olyan értékes nyereményekkel gazdagodhattak, mint nyakpánt, napszemüveg, baseball sapka, tornazsák, póló.  Készíthettek fényképeket az Európa bajnokság reklámozására készült Instagram kerettel is.

dav

Emellett, az ügyességi legjobban teljesítők az augusztusban rendezendő Európa bajnokságra nyerhettek napijegyet. Mindezek mellett nagy játékokban népszerűségnek örvendett a fesztiválozók körében a röplabda mintájú csillámtetoválás is. A fesztivál ideje alatt került lebonyolításra a strandröplabda MEFOB is, ennek is köszönhetően nagyon sok strandröplabdás látogatta meg a standot. A fesztivál utolsó napjaiban nagy örömmel lehetett látni, hogy a nyereményeknek hála lépten-nyomon Eb-logós promóciós termékeket viselő fiatalokba lehetett botlani.

Bogdán Szilárd