Nem sikerült a nyolcaddöntőbe jutás az U22-es Eb-n

Svájci ellenfelével szemben a döntő játszmában kikapott, így a 17. helyen végzett Hajós Artúr és Benkő Balázs a törökországi Antalyában zajló U22-es strandröplabda Európa-bajnokságon.

 

Nem kezdték jól a meccset a fiúk a Broch/Jordan páros ellen, hiszen az első szettet 21:9-re nyerték a svájciak. A második játszmában aztán magukhoz tértek a fiúk és hatalmas csatában 21:19-re egyenlítettek, de a döntő szettben megint az ellenfél akarata érvényesült és végül 15:10-zel behúzták a meccset. A fiúk ezzel a 17. helyen végeztek, míg a lányoknál Harmat Bori és Orbán Orsi nem tudta kiharcolni a csoportból való továbbjutást és így ők a 25. helyen zártak.

 

Szombaton A-kategóriás strandröplabda-versenyt rendeztek Csepelen, ahol a férfiaknál Kecskeméti Péter és Takács Gergely (Pénzügyőr) nyert Kovács Boldizsár és Pető Levente (Gödöllői RC) ellen a döntőben, míg a harmadik helyen Kovács Zoltán (Pénzügyőr) és Nacsa Gábor (Strandsport SE) végzett. A nőknél Gubik Hanna (Beach Sport) és az idei U18-as Eb-n 8. helyen végző Vecsey Fanni (Gödöllői RC) diadalmaskodott a döntőben a Kemenczei-testvéreket, Fannit és Flórát (Strandsport SE) legyőzve, míg a bronzérmet Divényi Zita és Réthelyi Zsófia (Kispest SE) szerezte meg.