Az M4 Sporton a tatai forduló döntője – a program

Elkészült az MKB-Pannónia strandröplabda-ob hétvégi, tatai fordulójának lebonyolítási terve. A harmadik fordulót Tatán, az Építők parkjában (Tópart sétány.) rendezik meg.

 

A programot pénteken az U16-os fiúk kezdik 8:45-től, majd 13:30-tól rendezik a férfi és női főtábla selejtezőit, a tervek szerint nagyjából este hétig. Szombaton 8:30-kor kezdődnek a férfi és női főtábla küzdelmei, amely vélhetően ugyancsak este hétig húzódnak majd. Mivel a vasárnapi döntőket az M4 Sport ezúttal is élőben közvetíti, így a négy közé jutott párosoknak ezúttal is korán kell kelniük, hiszen 8:30-tól már a női elődöntőket rendezik. A leány U16-osok majd ezt követően, 10 órától kezdik a küzdelmeket. A női döntő 12, a férfi 13 órakor kezdődik, majd ezt követően kerül sor a bronzmeccsekre. A hétvégét az U16-os lányok döntője, és az eredményhirdetés zárja 18 óra körül.

Ami fontos, hogy a párosok érkezése és a versenyigazgatóságnál történő regisztrációnak legkésőbb a páros első kiírt mérkőzése előtt 60 perccel meg kell történnie.

A részletes tatai program:
2019_TATA_LEBONYOLÍTÁS