Harmincnyolcadszor PEZ Kupa utánpótlás torna, Győrben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A GYŐRI TORNA CÉLJA: játéklehetőséget kíván nyújtani a 9-12 éves gyerekeknek. Gyakorolják a röplabda alapvető elemeit, játékkészségre tegyenek szert, és a fizikai képességeiket játékos formában fejlesszék. A játék örömén túl erősítsék a közösségi szellemet, ébredjen fel bennük a rendszeres sportolás igénye.

2. A GYŐRI TORNA RENDEZŐJE
A miniröplabda tornát a Győri Diák Röplabda Club rendezi. A versenyt a Versenybíróság bonyolítja le, amelynek elnöke Farnady Ernő, titkára Horváth Pál.

3. A GYŐRI TORNA RÉSZTVEVŐI
A miniröplabda tornán a 2004. január 1-én, vagy később, a szupermini tornán a 2006. január 1-én, vagy később született játékosokból álló leány, fiú csapat vehet részt. Igazolásul az iskola, a sportkör által hitelesített névsor szolgál, orvosi érvényesítéssel.

4. A GYŐRI TORNA IDEJE ÉS HELYE
A GYŐRI TORNÁT a hagyományoknak megfelelően 2017. március 11-én, szombaton 9 órától (kérésre később) a Jedlik Ányos Szakgimnázium tornacsarnokában (Árpád út 10) és a Radnóti Miklós Általános Iskola tornatermében (Nagy Jenő u. 2.) rendezzük.

5. HELYEZÉSEK ELDÖNTÉSE
A torna rendszerét a nevezések számától függően a Versenybíróság határozza meg úgy, hogy mindegyik csapat megfelelő számú mérkőzést játsszon. A helyezéseket a nyert mérkőzések száma, ezek egyenlősége esetén a játszma- majd a poénarány dönti el.

6. DÍJAZÁS
A részt vevő csapatok oklevelet kapnak. Az első három helyezett csapat tagjai éremdíjazásban részesülnek. Minden résztvevő PEZ ajándékot kap. A különdíjakról később történik intézkedés.

7. KÖLTSÉGEK
A rendezéssel kapcsolatos költségeket a rendező fedezi. Nevezési díj csapatonként 3.000 forint. A külföldi vendégeinek nevezési díját a Szövetség fedezi. A csapatok saját költségeiket saját maguk viselik.

8. NEVEZÉS
A nevezési határidő 2017. március 5. A nevezési lapon fel kell tüntetni a csapat nevét, nemét, korosztályát, a vezető nevét és levelezési címét, valamint egyéb kéréseket. A nevezést a következő címre lehet küldeni e-mail: faer@jedlik.eu.

9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK
A GYŐRI TORNÁT az MRSZ érvényben lévő szabályai szerint rendezzük. Vitás kérdésekben a Versenybíróság dönt.
Óvni a mérkőzést követő 10 percen belül lehet, a döntését a Versenybíróság 10 percen belül meghozza, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
Kérjük a csapatok játékosait, vezetőit, hogy az iskolákban a rendre és a tisztaságra ügyeljenek. Az értékesebb tárgyakra és a labdáikra a csapatok vigyázzanak!

Jó sportolást, eredményes szereplést kívánunk!
Győr, 2017. február 17.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Röplabda Szövetség