Strandröplabda: remek verseny Hajdúnánáson, A- és B-kategóriások Budapesten

Június 8-9-én került megrendezésre a 2019-es Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság második fordulója ahol végre igazi nyári hangulat és harminc fokos hőség várta a versenyzőket Kelet-Magyarország legnívósabb strandröplabda versenyén.

 

Szombaton a női és férfi párosok küzdhettek a kupákért, míg vasárnap a vegyes párosok küzdöttek meg egymással.

Női kategóriában Ratkos Petra szerezte meg a győzelmet Szilágyi Csengével alkotva egy csapatot. Petráék a Nyíregyházi Béni Kitti/Tóth Kinga párost győzték le a döntőben. A harmadik helyet a DEAC színeiben röplabdázó Bardócz Brigitta szerezte meg Kis Liliánával az oldalán, legyőzve a Puskás Fanni, Nagy Dorottya kettőst.

Női végeredmény:
1. Ratkos Petra/Szilágyi Csenge
2. Béni Kitti/Tóth Kinga
3. Kiss Liliána, Bardócz Brigitta
4. Puskás Fanni, Nagy Dorottya

Férfi kategóriában totális DEAC dominancia volt a jellemző, ugyanis a döntő minden játékosa a DEAC csapatában játszik teremben. Az idei első fordulót megnyerő Hubicska Patrik ezúttal a sokszoros magyar strandröplabda bajnokkal Bagics Balázzsal indult és zsebelte be ismét a Hajdúnánási Kupát. Patrik és Balázs a szintén strandröplabda magyar bajnok Tóth Andrást győzte le aki Magyar Tamással az oldalán indult. A férfi kategória harmadik helyezését a Berkes Zoltán/Tóth Dániel páros szerezte meg miután legyőzték  Budai Balázst és Fazekas Balázst.

Férfi végeredmény:
1. Bagics Balázs/Hubicska Patrik
2. Tóth András/Magyar Tamás
3. Berkes Zoltán/Tóth Dániel
4.Budai Balázs/Fazekas Balázs

Vasárnap a vegyes kategória küzdelmeivel folytatódott a verseny ahol a Bardócz Brigitta és Kozsla Ádám páros szerezte meg a győzelmet a Szabó Csenge, Germuska Péter páros ellen. A harmadik helyen a Ratkos Petra/Kusnyér Gergő páros végzett, legyőzve a Bancsi Judit/Budai Balázs párosokat akik mindketten a DEAC röplabda csapatait erősítik.

Vegyes páros végeredmény:
1. Bardócz Brigitta/Kozsla Ádám
2. Szabó Csenge/Germuska Péter
3. Ratkos Petra/Kusnyér Gergő
4. Bancsi Judit/Budai Balázs

A következő Hajdúnánási strandröplabda versenyre Július 13-14-én fog sor kerülni, ahová mindenkit várnak sok szeretettel a szervezők!

 

Ami pedig a jövőt illeti: a napokban nyilvánosságra került program szerint több A- és B-kategóriás strandröplabda-versenyt rendeznek majd a következő hetekben Budapesten. A programot az alábbiakban tekinthetik meg.