Egy győzelem, két vereség a badeni World Touron

Eredetileg három magyar páros lett volna érdekelt a badeni egy csillagos World Tour-versenyen, azonban Háfra Dominika sérülés miatt végül csak a hétvégi, csepeli ob-fordulót megnyerő Oláh Botond és Stréli Bence, valamint Győri Panna és Harmat Borbála állt homokra.

 

Előbb a lányok játszottak, akik egy török páros ellen kezdtek, s az első játszmában alaposan megszorongatták ellenfelüket, de végül 21:19-re kikaptak. A második játszma sajnos már elég simán a törököké lett.

A fiúk egy erős litván párost kaptak, akik a múlt héten Kontinentális Kupa C csoportját nyerték az ukránok, az írek és a skótok előtt. Boti és Bence nagyon stabil játékkal az első szettben szoros játékban 21:19-re, majd a másodikban biztos saját játék mellett sok extrát hozva, végig vezetve 21:17-re 2:0-ra nyertek.

A második meccsen az orosz Bahnar/Bogatov páros ellen játszottak, s az első szettben szoros és jó játékban végig szorongatták őket, de végül sajnos 19:21-re Bogatovéknak jött ki jobban a lépés. A második szettben egy kicsit elfogyott a lendület és vele a jó játék is, ennek a vége 13:21 lett.

Azonban az első meccsen és a második találkozó első szettjében a fiúk által mutatott játék és az eredmény is várakozást felülmúló.