Strandröplabda ob: az M4 adja a csepeli döntőket – a program

Elkészült az MKB-Pannónia strandröplabda ob első, csepeli fordulójának a lebonyolítási programja. A felnőttek mellett ezen a hétvégén rendezik az U14-esek 5*-os tornáját is.

 

A programot pénteken az U14-es fiúk indítják 10 órától, majd kezdődnek a férfi és női selejtezők 13 órától. A nemzetközi trendhez igazodva a selejtezőket egyenes kieséses rendszerben játsszák le. Szombaton 8:30-kor kezdődnek a 16-os főtáblák küzdelmei, amelyet kétvereséges, vígaszágas rendszerben bonyolítanak le. Az elődöntők vasárnap 8 órakor kezdődnek, az éremmérkőzések pedig 13:30-tól zajlanak majd. A férfi (15:30) és női döntőt (14:30) az M4 Sport élőben közvetíti, de a centerpálya meccseit szombat reggeltől az m4sport.hu-n lehet majd megtekinteni. Az U14-es lányok küzdelmei vasárnap reggel 9 órától zajlanak.

A párosok érkezése és a versenyigazgatóságnál történő regisztrációnak legkésőbb a páros első kiírt mérkőzése előtt 60 perccel meg kell történnie. Az első fordulót Budapesten, a Szabadkikötő SE pályán (1211 Budapest, Weiss Manfréd út 12-14.) a Strandröplabdázásért SE strandröplabda telepén rendezik.

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy amennyiben a sportorvosi engedélyük még nincs beregisztrálva az MRSZ back office rendszerébe, akkor mindenképpen hozzák azt magukkal, mert annak hiányában nem léphetnek pályára.

 

A verseny lebonyolítását, és a táblákat az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg!
2019_CSEPEL_LEBONYOLÍTÁS