Újabb játékosokkal hosszabbítottak szerződést Kaposváron

Két játékosával is szerződést hosszabbított a bajnoki bronzérmes Fino Kaposvár: a válogatott feladó Keen Cameron mellett Kulcsár Adrián is a somogyi csapatnál kötelezte el magát a következő idényre.

 

Válogatott feladónk Keen Cameron is elfogadta az Egyesület ajánlatát és jövőre is a Fino Kaposvárban röplabdázik! Cameron háromszoros magyar bajnoknak és kétszeres kupagyőztesnek mondhatja magát és minden eddigi sikerét nevelő egyesületében, a Fino Kaposvárban érte el. 2014-ben került fel a felnőtt csapatba, amikor Magyar Bálint Finnországba igazolt és azóta a csapat első számú feladója. Cameronnál külön érdekesség, hogy liberóként kezdte röplabdás pályafutását, onnét váltott a feladó posztra. 2017-ben az év férfi röplabdázójának választották és a közönségszavazatok alapján is a legjobb magyar röplabdás címet kapta. Ugyanebben az évben bemutatkozott a felnőtt magyar válogatottban is, amelynek azóta tagja.

Kulcsár Adriánnal is a Fino Kaposvárban röplabdázik majd 2019/-20-as idényben. Az 1998-as születésű center eddigi pályafutása Kaposvárhoz kötődik, itt kezdett röplabdázni, majd a korosztályokat végig járva három évvel ezelőtt került fel a felnőtt keretbe. Abban az évben rögtön felnőtt magyar bajnoknak is mondhatta magát, illetve a junior bajnokságban egy első helynek is örülhetett. Időközben felvételt nyert a Kaposvári Egyetemre, ahol Kereskedelem marketing szakon jelenleg másodéves hallgató. A felnőtt keretben harmadik számú centernek számított, ugyanakkor az idei junior bajnokság hatos döntőjében kirobbanó formában és önbizalommal játszott, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Fino Kaposvár junior csapat ismét bajnokságot nyert. Adrián bekerült a döntő All Star csapatába és center poszton – megosztva – a torna legjobbjának választották. Mindezek miatt is az egyesület szakmai vezetése Adriánnak szerződést ajánlott és bízik benne, hogy az új edző kihozza belőle azt a játékot, amely alapvetően benne van.