Megtöltötte a csarnokot a nyíregyházi röplabdacsapat

Újabb sikeres évet zártak a szabolcsi megyeszékhelyen: a Magyar Kupát megnyerte, a bajnokságban pedig ezüstérmes lett a Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapata a 2018/2019-es évadban.

„Kettős érzések vannak bennem a szezonnal kapcsolatban. Az év elején, amikor láttuk, hogy az ellenfelek hogyan erősítettek, aláírtuk volna ezt az eredményt. Kicsit pedig szomorú vagyok az elveszített bajnoki döntő után, hiszen ott voltunk a kapujában, és az első két mérkőzésen nüanszokon múlt, hogy nem mi győztünk. El kell ismerni, hogy a Vasas koncentráltabb volt bizonyos helyzetekben. De összességében nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen egy óriási utat tettünk meg közösen, kevesen gondolták, hogy ide eljuthatunk. Karrierem során nálam sem fordult még olyan elő, hogy címvédés történjen, mint amit megtettünk a Magyar Kupában, nehéz újra eljutni a csúcsra” – mondta Hollósy László vezetőedző.

A csapat folyamatosan hódította meg a szurkolókat, és egyre többen jártak rendszeresen a találkozókra.

„Az érmek mellett nekem a legnagyobb örömöm az volt, hogy azt láttam, kezdenek bejönni az emberek a csarnokba. A Békéscsaba elleni elődöntőben csodálatos volt, hogy megtöltöttük a Continental Arénát, vagy amikor az ember csak sétál a városban és ismeretlenek megállítják, gratulálnak, és azt mondják, hogy végre Nyíregyházának újra csapata van, akkor azt érzem, ezért érdemes dolgozni. Ezek a visszajelzések tesznek minket büszkévé” – tette hozzá a tréner.

A csapat számára most pihenő jön, és megkezdődik a keret kialakítása a következő szezonra, azaz az edzések helyett a tárgyalások következnek – írta a nyiregyhaza.hu