Jótékonysági árverés: a Fino mezére és a DVTK labdájára lehet licitálni

dav

Lezárult az ötödik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A Balatonfüred mezéért 20 ezer forintot ajánlottak fel. Ezen a héten a rekordbajnok Fino Kaposvár mezére és a DVTK-Fux csapata által dedikált labdára lehet licitálni.

 

Az újonc balatonfürediek mezért Pálffy László kínálta a legtöbbet, egészen pontosan 20 ezer forintot. Sajnos a szolnoki mezre nem érkezett ajánlat, ezért azt egy későbbi időpontban újra licitre bocsájtjuk.

Ezen a héten két újabb csapat, a rekordbajnok Fino Kaposvár meze, illetve az újonc DVTK-Fux játékosai által aláírt labdája lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen április 15-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a kaposvári mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Fino, aki a diósgyőri labdára, az azt, hogy DVTK!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Kaposvár dedikált mezéért és a DVTK labdájáért?

 

MÁR KAPHATÓK A JEGYEK A RÖPLABDA EB-RE!

A 2019-es női röplabda Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire ITT vásárolhatnak jegyet! A magyar válogatott mindegyik találkozóját a Papp László Sportarénában játssza.