Jótékonysági árverés: a Balatonfüred és a Szolnok mezére lehet licitálni

Lezárult a negyedik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A Hungast-Haladás és a kupagyőztes HÉP-Kecskemét mezéért egyaránt 30-30 ezer forintot ajánlottak fel. Ezen a héten a Szent Benedek-Balatonfüred és a Szolnoki Röplabda Klub dedikált mezére lehet licitálni.

 

A Haladás mezénél Baranyai András 30 ezer forintos licitje győzött, a Kecskemét mezéért Herczmanszky András ajánlott fel ugyancsak 30 ezer forintot.

Ezen a héten két újabb csapat, az újonc Szent Benedek-Balatonfüred és a 2017-es kupagyőztes Szolnoki Röplabda Klub mezei lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen április 8-án, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a balatonfüredi mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Balatonfüred, aki a szolnokira, az azt, hogy Szolnok!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Balatonfüred és a Szolnok dedikált mezéért?