Jótékonysági árverés: a Haladás és a Kecskemét mezére lehet licitálni

Lezárult a harmadik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. Az MTK csapatának mezéért 25 ezer forintot ajánlottak fel, míg a MAFC meze 48 ezer forintért kelt el. Ezen a Hungast-Haladás Szombathely és a Magyar Kupa-győztes HÉP-Kecskemét dedikált mezére lehet licitálni.

Az MTK mezére a Benyó Márton 25 ezer forintos licitje győzött, aki az MTK következő, vasárnapi hazai mérkőzése után veheti át ünnepélyes keretek között a mezt. A MAFC mezére maguk a csapat játékosai gyűjtöttek össze 48 ezer forintot, amelyet Csépke Gábor nevében ajánlottak fel.

Ezen a héten két újabb csapat, a Hungast-Haladás Szombathely és a kupagyőztes HÉP-Kecskemét mezei lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen április 1-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a Haladás mezére licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Haladás, aki a Kecskemétére, az azt, hogy Kecskemét!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Haladás és a Kecskemét dedikált mezéért?