A MAFC otthonában is győzött a Pécs

Két mérkőzést rendeztek a férfi röplabda NB I. alsóházi rájátszásban, vasárnap délután. A pécsiek egymás után harmadik győzelmüket aratták, miután a fővárosi MAFC-BME otthonában is nyerni tudtak 3:1 arányban. A sümegiek hazai pályán bizonyultak jobbnak a debrecenieknél.

MAFC-BME – PTE-PEAC C-Doki 1-3 (-17, 24, -11, -23)
Budapest, BME Sportközpont, 100 néző. V.: Suba, Adler.
MAFC-BME: Soós I., Lesznyik, Eke, Szabó B., Csépke, Posztos. Csere: Tamasi (libero), Tari. Vezetőedző: Novák László.
PEAC: Fodor, dr. Horváth, Portik, Polics, Storcz, Várhalmi. Csere: Kaszás (libero), Nesarajah, Soós, Szabó G., Szabó T. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.

MESTERMÉRLEG
Novák László: A tét nélküli mérkőzésére nem tudtunk igazán felpörögni.
Gyöngyösi Zoltán: Kihasználtuk, hogy Schildkraut Krisztián sérülés miatt nem játszott, fegyelmezett taktikával uraltuk a meccset. Kaszással javult a fogadás, és külön örülünk annak, hogy ez volt a harmadik győzelmünk zsinórban.

Sümegi RE – Debreceni EAC 3:0 (16, 17, 23)
Sümeg, 100 néző. V.: Horváth M., Kiss Z.
Sümeg: Kaposi, Dolgos, Iván B., Dóber, Nagy P., Madár. Csere: Sárközi (libero), Illés, Óhidi. Vezetőedző: Mészáros Péter.
DEAC: Nagy A., Bakóczi, Chiu Chun Yu, Remete, Bán, Szikszai. Csere: Szabó J., (libero), Oláh (libero), Flanek. Vezetőedző: Fodor Antal.

MESTERMÉRLEG
Mészáros Péter: Megérdemelten nyertünk, csak a harmadik szett alakult szorosabban.
Fodor Antal: A hosszú utazás és az egyéb körülmények megzavarták a fiúkat. Ezután már nem tudtunk felállni. Csak a harmadik szettben nyújtottunk elfogadható teljesítményt.