Jótékonysági árverés: az MTK és a MAFC mezére lehet licitálni

dav

Lezárult a második árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A Jászberény csapatának mezéért 25 ezer forintot ajánlott fel a Berény Fanatics szurkolói csoportja. Ezen a héten két fővárosi csapat, az MTK Budapest és a MAFC-BME dedikált mezére lehet licitálni.

 

A jászberényiek mezére a Berény Fanatics szurkolói csoport nevében Kiss Ádám 25 ezer forintos licitje győzött, s a szurkolók a következő hazai mérkőzés után vehetik majd át ünnepélyes keretek között a mezt. Sajnos a pécsiek mezére nem érkezett ajánlat, így azt egy későbbi időpontban újra licitre bocsátjuk majd.

Ezen a héten két újabb csapat, az MTK Budapest és a MAFC-BME mezei lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán a mezeket ábrázoló borítókép hozzászólásában lehet mostantól, egészen március 25-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki az MTK mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy MTK, aki a MAFC-éra, az azt, hogy MAFC!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet az MTK és a MAFC dedikált mezéért?