Szerda reggel lép pályára Iránban a Meszlényi, Soós páros

Szerdán reggel kezdődik Iránban, a Kish-szigeti World Tour-verseny, amin a 2015-ös országos bajnok Meszlényi Tamás (Kispest SE) és Soós Izsák (Gödöllői RC) képviseli a magyar színeket. A mieink, a visszalépéseknek köszönhetően végül a selejtező kilencedik helyén lettek kiemelve, így a nyolcadik Dajanov, Bogatov orosz duóval játszanak majd közvetlenül a főtáblára kerülésért.

A magyar páros már a múlt hét végén megérkezett a verseny helyszínére, s több iráni, illetve egy cseh kettőssel játszottak edzőmeccset. Mint azt facebook-oldalokon elmondták, jelenleg elég barátságtalan az időjárás a helyszínen: fúj a szél, esik az eső és elég magas a páratartalom is.

A mieink szerda reggel, magyar idő szerint fél nyolckor lépnek majd pályára. A fiúk információi szerint az instagramon, az iran.beachvolley-n lehet majd élőben követni a mérkőzést (erre az iráni viszonyokat látva azért nem vennének mérget, de egy próbát megér).

Egy már most is biztos: azzal, hogy elindulhatnak a fiúk az FIVB World Tour-sorozatának állomásán, már újabb ranglista pontokat szereznek, amivel tovább tornásszák magukat a nemzetközi szövetség ranglistáján.