Heti program: Két tévés meccs a héten

A héten megint zsúfolt program vár a röplabdabarátokra. A bajnokság mérkőzései mellett ráadásul most kerül majd sor a Békéscsaba elődöntőjére a CEV-kupában, míg a női NB I-ben zárul az alapszakasz.

 

Ezúttal a hét minden napjára jut legalább egy mérkőzés. Hétfő este például az UTE látogat Nyíregyházára, a női Extraligában, kedden pedig következik a már említett CEV-kupa találkozó, amikor az olasz Busto Arsizio lép pályára Békéscsabán. Ezt a meccset a DIGI Sport1 közvetíti majd.

Szerdán a férfi Magyar Kupa bronzmeccsének visszavágója következik a férfi Extraligában, azaz a címvédő Kazincbarcika látogat Kaposvárra. Csütörtökön aztán egy újabb rangadó, mégpedig a kupadöntőért vehet revansot a Pénzügyőr Kecskeméten. Ez a mérkőzés pedig az M4 Sport televízióban lesz majd látható, míg pénteken a Fino a DEAC-cal is megmérkőzik.

Szombaton lesz az igazi meccsdömping, hiszen ekkor kilenc találkozót rendeznek, többek között teljes forduló lesz a női Extraligában – Vasas–Békéscsaba rangadóval – és a női NB I-ben is, ahol zárul az alapszakasz. Itt gyakorlatilag egy nyitott kérdés maradt: hogy az Extraliga osztályozóján a Gödöllő, vagy a Budaörs vehet részt. Utóbbiak balatonfüredi veresége miatt most a gödöllőiek vannak egypontos előnyben, de biztosra csak akkor mehetnek, ha hazai pályán legyőzik az elmúlt hetekben megerősödő és több meglepetést is okozó DVTK-t.

Vasárnapra két férfimérkőzés marad: az Extraligában a MAFC látja vendégül a bajnok kazincbarcikaiakat, míg az NB I Fejér megyei rangadóján a MÁV Előre fogadja a Dunaferrt.

 

HETI PROGRAM:
Február 25., hétfő
19:00 Fatum-Nyíregyháza – UTE (női Extraliga)
Február 26., kedd
18:00 Swietelsky-Békéscsaba –Busto Arsizio (olasz; női CEV-kupa elődöntő); TV: DIGI Sport1
Február 27., szerda
18:30 Fino Kaposvár – VRCK (férfi Extraliga)
Február 28., csütörtök
20:00 HÉP-Kecskemét – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: M4 Sport
Március 1., péntek
18:30 Fino Kaposvár – DEAC (férfi Extraliga)
Március 2., szombat
16:00 Sümeg – PTE-PEAC (férfi NB I)
16:00 Szolnok – SZESE-Győr (férfi NB I)
17:00 MTK – 1. MCM Diamant Kaposvár (női NB I)
17:00 Gödöllő – DVTK Fux (női NB I)
17:00 Budaörs – Palota (női NB I)
18:00 TFSE – Szent Benedek Balatonfüred (női NB I)
18:00 Hungast-Haladás – Fatum-Nyíregyháza (női Extraliga)
18:00 UTE – Jászberény (női Extraliga)
18:00 Vasasa Óbuda – Swietelsky-Békéscsaba (női Extraliga)
Március 3., vasárnap
16:00 MÁV Előre – Dunaferr (férfi NB I)
19:00 MAFC-BME – VRCK (férfi Extraliga)