Közép-európai Liga: a négyes döntőbe jutás a tét!

Nem sok ideje volt az ünneplésre a kupagyőztes Linamar-BRSE női együttesének, hiszen kedden és szerdán este már Mariborban lép pályára kulcsfontosságú Közép-európai Liga-mérkőzésen. A tét a négyes döntőbe jutás!

Szasa Nedeljkovics már vasárnap két edzést vezényelt a játékosoknak, akik motiváltan és jókedvűen vettek részt a tréningeken. A BRSE vezetőedzője elmondta: mindenkinek eltökélt szándéka a MEVZA sorozatban is a négy közé jutni, majd a döntőben a tavalyi ezüstérmet aranyra cserélni: – Ebben a két napban hihetetlen fontos két meccs vár ránk Mariborban, ahol eldől, hogy a négyben leszünk-e a Közép-európai Ligában. Olyan adrenalinnal és akarattal szeretnénk játszani, hogy ez a célunk teljesüljön. Nagy terveket tűztünk ki magunk elé a szezon elején, ezért is fontos a klubnak, a városnak és a menedzsmentnek is, hogy jól szerepeljünk Mariborban –szögezte le Szasa Nedeljkovics.
Keddi ellenfélként a házigazda szlovén Maribor vár a csabaiakra, majd szerdán a Mladost Zagreb következik. Információink szerint a Zágráb városa jelentős anyagi áldozatoktól sem riadt vissza, hogy a négyes döntőt megrendezhesse, ez esetben csak három hely lesz kiadó az alapszakasz végén, így kiemelt fontossággal bír a két találkozó végkimenetele.