Cipősdoboz akció: nálunk jártak a kalocsaiak és az M1 stábja

dav

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbította „Cipősdoboz” akcióját a Magyar Röplabda Szövetség, amelyre szépen gyűlnek is az adományok. Szerdán a Kalocsai SE küldöttsége látogatta meg az szövetség irodáját, és az ő adományaikkal már lassan a kétszázat közelítik az ajándékok.

 

Még november végén csatlakozott az MRSZ is a Baptista Szeretetszolgálat felhívásához, s azóta is folyamatosan érkeznek az ajándékok a szövetség Váci úti székházába.

Az akciónak olyannyira híre ment, hogy az M1 stábja is kilátogatott ezzel kapcsolatban, ahol Lipcsei Betta riporter kérdéseire Ludvig Zsolt főtitkár és Nagy József operatív igazgató válaszolt.

A stáb éppen tanúja volt annak is, amikor a Kalocsai SE küldöttsége betoppant az irodába újabb komoly mennyiségű cipősdobozzal, amelyek száma így már megközelíti a kétszázat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel péntekig, azaz december 14-ig meghosszabbítottuk az akciót és várjuk az adományokat a szövetség székházában (1134 Bp. Váci út 19.), amelyeket ezt követően visszük el egy átvevőpontra és adjuk le, hogy Karácsonyra minden doboz megtalálja a kis gazdáját.