Az MRSZ két éves megállapodást kötött a Nutri8 Kft-vel

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Nutri8 Kft. és a Magyar Röplabda Szövetség, melynek lényege, hogy 2021-ig a Nutri8 lesz az MRSZ hivatalos táplálék kiegészítő partnere.

 

Az együttműködés már idén nyáron elkezdődött egy nagyszabású pilottal, ahol mind a nagy sikereket elérő női, mind a feltörekvő férfiválogatottat, mind pedig a fiatalabb korosztályok nemzeti csapatait ellátták a cég táplálék kiegészítőivel, ők pedig nagy elégedettséggel fogyasztották a Nutri8 prémium termékeit.

Ennek lett a gyümölcse a következő három esztendőre szóló megállapodás, ami nagy megtiszteltetés mindkét fél számára, ugyanakkor ez a hároméves elkötelezettség egyben felelősség és közös fejlődési lehetőség a Nutri8-nak és a sportágnak is.

A cég zirci gyárában tett látogatást követően aláírt megállapodással kapcsoltban Ludvig Zsolt az MRSZ Főtitkára elmondta, hogy a magyar röplabdázás folyamatosan fejlődik, női válogatottunk egyre több figyelemreméltó eredménye – Európa Liga arany- és ezüstérem, World Grand Prix III-győzelem és két Európa-bajnoki részvétel kiharcolása – igazolja, hogy a megkezdett munka eredményes. A korábbi évekhez hasonlóan a 2019-es év nagyon mozgalmas lesz a honi röplabdázás számára, hiszen két Európa-bajnokságnak is hazánk ad otthon, miután a női és az ülőröplabda Eb is Budapesten kerül megrendezésre. Olyan partnerek, mint a Nutri8 nagyon sokat tudnak segíteni a játékosok felkészülése során, hogy az elmúlt évek eredményeit megismételhessük, s az előttünk álló eseményeket sikeresen rendezhessük meg.

 

Nutri8 elkötelezett a sportág fejlődése iránt, a sikerekért pedig minden támogatást igyekszik megadni röplabdázóinknak, a kluboknak, hogy a fejlődésük töretlen és sikerekkel teli legyen.

A cég számára nagyon fontos a röplabda háttérországának támogatása is, ezért arra törekszik, hogy minden klubbal sikerüljön partnerkapcsolatot kiépíteni, és biztosítani tudja a szakszerű táplálék kiegészítést. A megállapodás része egy, a klubok számára is előnyös kedvezmény Nutri8 termékek vásárlása esetén.