Férfi NB I: győzelemmel zárná az alapszakaszt a Pécs

Gyöngyösi Zoltán szerint ezúttal nehezebb dolga lesz csapatának a Juniorválogatott ellen, mint a két együttes előző mérkőzésén. A pécsi tréner arról is beszélt, hogy centerposzton gondjaik lehetnek a mérkőzésen.

– Ebben a bajnokságban már játszottunk a juniorok ellen, és sikerült nyernünk, de akkor a fiatalabb korosztállyal álltak ki, mert a mezőny második felében tanyázó csapatok ellen őket versenyeztetik – mondta Gyöngyösi Zoltán, majd hozzátette: – most nem ez lesz a helyzet, mert diákolimpia van, tehát lényegesen erősebb ellenféllel kell megküzdenünk. Ez nem túl szerencsés, mert alsóházi riválisainknak ez egy könnyű győzelem volt, de ha már az élet így hozta, akkor is meg kell oldanunk a feladatot, szeretnénk sikerrel zárni az alapszakaszt.

A pécsiek dolgát tovább nehezíti, hogy Storcz Tamás beteg, Soós Norbert pedig több hét pihenő után tegnap állt edzésbe, ezért center poszton még lehetnek kisebb problémáik, de ahogy Gyöngyösi Zoltán fogalmazott “lesz rá megoldás”. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik Izsákon.