Továbbra is lila-fehérben a válogatott liberó

A 2018/2019-es bajnokságban is lila-fehérben folytatja pályafutását Kötél Dóra. A válogatott liberó a következő évadban is szeretné gyarapítani éremgyűjteményét.

Elsőként egy olyan alapemberrel sikerült megállapodnia a szakosztály vezetésének, aki immár három éve erősíti az együttest, és talán nem túlzás kijelenteni, hogy minden mérkőzésen a maximumot nyújtja a pályán és azon kívül is.  liberó, Kötél Dóra három év TF-es időszak után, 2015 nyarán igazolt Újpestre, és azóta két bajnoki bronzéremmel és egy Magyar Kupa harmadik hellyel sikerült bővítenie az éremkollekcióját. Dóri sokáig a válogatott egyik oszlopos tagja volt, és a remények szerint az előttünk álló években még többször magára húzhatja majd a címeres mezt.

Mikor a szezon végéhez közeledtünk, Ancsin Ildikóval leültünk beszélgetni a jövőről, és már az első alkalomtól nem volt kérdéses számomra, hogy folytatni szeretném a következő szezonban is az újpesti történetemet. Az elmúlt időszakban a csapat egyre jobb helyezéseket ért el a bajnokságban, ami fontos számomra. A másik, ami nagyba hozzájárult a gyors döntéshez, hogy a vezetőség minden segítséget megad a csapatnak és játékosoknak, így egy nyugodt és stabil háttérrel lehet készülni. A következő évre/évekre szóló tervek, elképzelések mind meggyőztek arról, hogy Újpesten a röplabdával bajnokságokat, kupákat, címeket szeretnének nyerni. Ehhez pedig minden feltétel és körülmény adott lesz rövid időn belül. Izgatottan várom az új kihívásokat a következő szezonra, és remélem, minél több éremmel tudjuk majd gazdagítani a klubot!” – nyilatkozta Kötél az egyesület honlapján.