Pallag Ágnes Cannes-ban folytatja pályafutását

A francia bajnokság ezüstérmesénél, a Racing Club de Cannes-ban folytatja pályafutását Pallag Ágnes. A 24 éves, Eb-résztvevő, Európa Liga-győztes ütő egy makacs sérülés miatt nem szerepelt idén a válogatottban, de a következő idényben Franciaországban szeretné bizonyítani, hogy helye van a hazai társrendezésű Eb-csapatban.

 

A korábban korosztályos Eb-n is szereplő játékos a BRSE-ben nőtt fel, és nagyon gyorsan, 2013-ban bemutatkozott a magyar válogatottban is, míg Békéscsabáról először Finnországba, majd Belgiumba, végül Franciaországba igazolt, ahol előbb a Vandoeuvre Nancyban, majd 2017-2018 közötti időszakban az SF Paris St-Cloudban játszott.

„A Cannes Racing Club a legjobb klub Franciaországban és amikor kapcsolatba léptek velem, akkor nagyon boldog voltam! Szeretnék tovább fejlődni és még jobban röplabdázni. A Cannes-ba való igazolásnak azért is örülök, mert így képet kapok az olasz röplabda iskoláról is, köszönhetően Riccardonak. Ez segíthet a további pályafutásom során, mindent meg akarok tanulni tőle és a munkatársaitól. Az a vágyam, hogy 300 százalékot adjak ki magamból és mindent megtegyek az RCC sikereiért. Szeretnék nagyon hasznos lenni a csapatnak, és a lehető legjobb eredményeket elérni! “