Dégi Barbara és Ludmán Réka is Gödöllőt választotta

Szépen formálódik a Penta-Gödöllői RC új játékoskerete. A Pest megyeiek a következő évadban az NB I Ligában szerepelnek majd, és szeretnének a korábbi eredményekhez méltóan teljesíteni.

A klub vezetői a napokban jelentették be, hogy Dégi Barbara egyéves szerződést írt alá a Penta-Gödöllői RC együttesével.  A rutinos átló korábban 61-szer szerepelt a magyar válogatottban, méghozzá 2002 és 2012 között. A gödöllői klub nem ismeretlen számára, hiszen 2016-ban strandröplabda ob bronzérmet szerzett ebben az egyesületben Dénesi Brigittával. A tapasztalt játékos az UTE csapatától érkezik Gödöllőre.

Ludmán Réka ugyancsak Grózer György együttesben folytatja. Az idén 21 éves, volt utánpótlás válogatott játékos egy évre kötelezte el magát új csapatához.  Ludmán Vasas-nevelés, innen igazolt 2015-ben az MTK-hoz. A kék-fehér együttes színeiben junior bajnok lett 2016-ban.  Ezután a Békéscsabán folytatta pályafutását, a két szezonban 2-2 magyar és MEVZA bajnoki címet és egy Magyar Kupa aranyat gyűjtött be.

„Nagyon motivált vagyok a következő szezont illetően. Szeretném megállni a helyem az új csapatomban, és várom már a közös munkát. Idén kiélezett, izgalmas mérkőzéseink lesznek, és mindent megteszek majd, hogy jó játékkal segítsem a klubot a győzelmek és sikerek elérésében” – nyilatkozta a játékos a klub honlapján.

A gödöllőiek center poszton is erősek lesznek, ugyanis Széles Petra csapatkapitány újabb egy évre szóló megállapodást kötött a klubbal, és egyedülálló módon immár a 14. szezonját kezdi meg a GRC színeiben. Hackl Szilvia ugyancsak meghosszabbította szerződését.