Molcsányi Rita és Szakmáry Gréta a Sport7főben

A csütörtökön és pénteken a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő női Arany Európa Liga négyes döntő jegyében volt vendég az M4 Sport Sport7fő című műsorában a magyar női röplabda-válogatott két alapembere, Molcsányi Rita és Szakmáry Gréta.

 

Az adás során a lányok elmondták, hogy nagyon örülnek, hogy Magyarországon kerül megrendezésre az esemény, és bíznak abban, hogy a lelkes magyar szurkolók, akik remélhetőleg megtöltik a Papp László Sportarénát, majd belehajszolják őket a győzelembe. Ugyanakkor kicsit izgulnak is, hiszen korábban soha nem rendeztek még röplabdamérkőzést ezen a helyszínen, azaz számukra is teljesen új lesz a környezet.

Ugyanakkor bíznak abban, hogy sikerül megnyerniük a csehek elleni elődöntőt, amivel kiharcolnák a Nemzetek Ligájának selejtezőjén való indulást. A teljes adást az alábbi linken tekinthetik meg:

http://www.mediaklikk.hu/?p=2352646

Az eseményre egyébként már javában tart a jegyárusítás, a négyes döntőre a napijegyeket a neten és a helyszínen is 2900 és 1900 forintért lehet megváltani. A belépőket az interneten a www.tex.hu weboldalon lehet megvásárolni.

 

Az Európa Liga négyes döntőjének programja
Június 14., csütörtök:
17:00 Bulgária – Finnország (elődöntő)
20:00 Magyarország – Csehország (elődöntő); Tv: DunaWorld
Június 15., péntek
17:00 Bronzmérkőzés
20:00 Döntő