Idén is utánpótlás-akció a Magyar Kupa döntőjére

A tavalyi esztendő sikerén felbuzdulva idén is akciót hirdet a Magyar Röplabda Szövetség a Magyar Kupa döntőjével kapcsolatban: a mérkőzéseket idén is naponta 200-200 utánpótláskorú röplabdázó tekintheti meg ingyen, előzetes jelentkezés alapján az Érd Arénában (Érd, Velencei út 39-41.).

Az akció a 12 és 18 év közötti utánpótláskorú röplabdázókra vonatkozik (12 év alattiaknak amúgy is ingyenes a belépés). Az akció kizárólag a Magyar Röplabda Szövetség tagszervezeteinek igazolt utánpótlás játékosaira vonatkozik és csapatonként (korosztályonként) egy fő kísérőre.

Az ezzel kapcsolatos igényeket Szabados István utánpótlás szakmai igazgatónál (szabadosistvan@hunvolley.hu) kell leadni legkésőbb február 8-án délig. Az érdeklődők csoportosan, szervezett formában az edzőjükön, keresztül jelentkezhetnek az akcióra. Az emailben, egy csatolt fájlban kérjük a játékosok névsorát, korosztályát és klubját feltüntetni.

A jegyárusítás február 6-án, hétfőn kezdődik, a felnőtt napijegyek 1500 Ft-ba, a diák és nyugdíjas belépők 1000 Ft-ba kerülnek. Ezeket megvásárolni a www.erdarena.hu oldalon lehet, illetve személyesen a helyszínen, ugyancsak hétfőtől. Az első napon, vagyis február 10-én, pénteken a nők küzdelmeit láthatja a nagyérdemű, míg másnap a férfiak csapnak össze az érmes pozíciókért.