Iráni World Tour-versenyen indul a Meszlényi, Soós páros

Örömteli hírről kaptunk információt, mégpedig, hogy a 2015-ös magyar bajnok strandröplabda páros, Meszlényi Tamás (Kispest SE) és Soós Izsák (Gödöllői RC) indulhat a február 15. és 18. között Iránban megrendezésre kerülő Kish Islandi World Tour versenyen.

A három csillagos tornára negyven páros nevezését tudták elfogadni a szervezők, s a mieink éppen becsusszantak a mezőnybe. Ez azt jelenti, hogy egy selejtezőt kell vívniuk, azonban amennyiben ezt a mérkőzésüket megnyerik, a főtáblára kerülnének és már ezzel nagyon komoly pénzdíjat kasszíroznak.

Ráadásul, mivel a rendező irániak egy nulla ranglista pontos párosukat is indítják, még csak nem is az utolsó helyen lettek besorolva. Jelen állás szerint egy osztrák kettőssel, Daniel Müllnerrel és Florian Scnetzerrel kell majd megmérkőzniük, de amennyiben a verseny rajtjáig hátralévő három hétben lesz még visszalépő, úgy ők is egyre feljebb léphetnek majd, s könnyebb ellenfeleket kaphatnak.

Egy már most is biztos: azzal, hogy elindulhatnak a fiúk az FIVB World Tour-sorozatának állomásán, már újabb ranglista pontokat szereznek, amivel tovább tornásszák magukat a nemzetközi szövetség ranglistáján.