A csapatkapitány rendhagyó Valentin napja

Női válogatottunk csapatkapitánya, a Paris St. Cloud légiósa, Bokorné Liliom Rita a súlyos sérülést szenvedett a Vandoeuvre Nancy elleni francia bajnokin. A sajnálatos eseményt saját maga mesélte el honlapunknak.

 

„Az első szettet megnyertük, majd a másodikban pedig kis hátrányban voltunk, amikor kaptam egy labdát a kettes helyre, ami kicsit a hálón volt. Megütöttem, majd a bal lábamra érkeztem, de a jobb meg teljesen kifeszült az érkezésnél. Egyből gondoltam, hogy baj van. Majd levittek a pályáról és ott már mondtam, hogy ez a keresztszalagom lehet a jobb térdemben.”

A négyesütőt azonnal bevitték a helyi kórházba, közben viszont a házigazdák megfordították a mérkőzést.

„Az első vizsgálat során még azt mondták, hogy nem hiszik, hogy szakadás lenne, ezért egy kicsit fellélegeztem, de aztán az röntgen is kimutatta, hogy valami nincsen rendben. Miután visszajöttünk Párizsba, elküldtek a legjobb térdspecialistához, ő pedig megállapította, hogy tényleges a szakadás, és ezt az MR is alátámasztotta. Február 14-én fognak műteni, ez lesz a Valentin napi ajándékom.” – tette hozzá némi iróniával az Európa Liga és WGP-győztes és kétszeres Eb-résztvevő játékos, aki számára így sajnos véget ért az idény.