Meghosszabbított nevezési határidő az utánpótlás hóröplabda ob-ra

A felnőttekéhez hasonlóan február 10-11-én, Eplényben kerül megrendezésre az utánpótlás (U16, U18) hóröplabda országos bajnokság is. Ennek eredetileg január 26-án éjfél volt a nevezési határideje, ám mivel még mindig bőven van hely, ezért ezt kitolták hétfő, azaz január 29-ém éjfélig.

 

A szakág alapjában véve a strandröplabdához hasonlít – csak a talaj, az öltözet és a szettek hossza más –, az elmúlt években indult dinamikus fejlődésnek, ezért is írták ki az első kontinensviadalt. A versenyszámok jó eséllyel pályáznak arra, hogy már a 2022-es pekingi téli olimpia programjába is bekerüljenek.

A hóröplabda utánpótlás országos bajnokságot mindkét nemnél két korosztály (U16, U18) számára írták ki. Időpontja és helyszíne ugyanúgy február 10-11. lesz Eplényben, mint a felnőtteké. Az első napon a fiúk, a másodikon a lányok versenyeznek majd.

Nevezni itt is online lehet, a következő linken:
https://goo.gl/forms/htPmfFTj55uqyVEa2

A nevezési laphoz a HELYSZÍNEN a regisztráció során be kell mutatnia a szülői nyilatkozatot az egyik szülő/gyám által aláírva, amit az alábbi linken lehet elérni:
https://docs.google.com/document/d/1R2Cpd0YHqSjxD_Aa5o7LpOwlySZKtX65_4RyG1k5a4U/edit?usp=sharing

A hóröplabda utánpótlás országos bajnokság versenykiírása:
Hóröplabda UP versenykiírás FINAL