Magyar Kupa: a TFSE ellen kezd a férfi címvédő

A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének férficsapata kedden 18:30-tól fogadja a címvédő Szolnoki Röplabda Akadémia csapatát a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

 

A szolnokiaknak ez lesz az első mérkőzésük a 2017–2018-as sorozatban, vendéglátójuk, a Budapest I. osztályában szereplő TFSE viszont a kupa első fordulójában az NB II-ben játszó Pénzügyőr Debrecen csapatát győzte le 3:2-re. A hazaiak keretét amatőr röplabdázók erősítik, akik munka mellett heti két alkalommal edzenek, de a keddi kupameccs kiváló alkalom lesz számukra, hogy lelkesedésükkel meglepetést okozhassanak a tavaly óta jelentősen megfiatalított NB I-es csapat ellen.

A TFSE kerete: Csepregi Ádám (átló), Faragó Dániel (liberó), Gerlai Tibor (ütő), Gyenes Márió (feladó), Inczeffy Zsombor (átló), Koltai Csanád (ütő), Kómár Krisztián (ütő), Lónárt Péter (center), Marosi Gábor (center), Nagy Gergely (liberó), Németh Szabolcs (feladó), Szabó Richárd (ütő), Szappanos Dávid (ütő), Szappanos Máté (ütő, játékosedző), Aaron Tolkamp (ütő), Ulrich Roland (center)

A szolnokiak keretét ide kattintva nézhetik meg.

 

A keddi találkozót követően, szerdán újabb három párharcból kerül majd ki a továbbjutó, sőt, a MAFC és a Kecskemét aznap már megkezdi a negyeddöntőket is. Pénteken két mérkőzés lesz, de a Haladás és az UTE még csak az első meccsnél tartanak, a visszavágót jövő szerdán rendezik. A nyolcaddöntők pedig a következő szombaton zárulnak a legutóbbi döntős Pénzügyőr szegedi vendégjátékával.

A MAGYAR KUPA NYOLCADDÖNTŐ PROGRAMJA:
November 14., kedd
18:30 TFSE – Szolnoki RA (férfiak)
November 15., szerda
17:00 Dunaferr SE – DEAC (férfiak, visszavágó)
17:30 Egri VSI – Fatum Nyíregyháza (nők)
18:45 MAFC BME – HÉP-Kecskemét (férfiak, negyeddöntő, 1. mérkőzés)
19:00 Jászberény – Palota RSC (nők, visszavágó)
November 17., péntek
17:00 Haladás Szombathely – UTE (nők, 1. mérkőzés)
17:30 Miskolci VSC-MVSI – MTK Budapest (nők)
November 22., szerda
18:00 UTE – Haladás (nők, visszavágó)
November 25., szombat
15:00 Szegedi RSE – Pénzügyőr (férfiak)

A már továbbjutott csapatok:
1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem, Linamar-BRSE, Penta Gödöllői RC, Vasas Óbuda (nők)
Fino Kaposvár, HÉP-Kecskeméti RC, MAFC-BME, Sümegi RE, VRC-Kazincbarcika (férfiak)