Heti program: Rangadó az A-csoportban, Békéscsabán

Ezen a héten a bajnokság kerül majd fókuszba, hiszen öt férfi és hét női NB I-es találkozó mellett mindössze egy Magyar Kupa találkozóra kerül sor.

 

Kedden két, a múlt hétről, a MEVZA Kupa miatt elhalasztott mérkőzéssel kezdődik a program: a férfiaknál a MAFC a Kazincbarcikát, a nőknél, a B-csoportban az MTK a Nyíregyházát fogadja. Pénteken a fővárosi kék-fehérekkel folytatódik a műsor, akik a listavezető Kaposvár otthonába látogatnak, míg az A-csoportban még nyeretlen Haladás Jászberénybe utazik.

Az igazi női nagyüzem azonban szombaton lesz, ekkor játsszák a hét rangadóját is, mégpedig Békéscsabán, ahol a címvédő BRSE vendége az A-csoport listavezetője, az UTE lesz. Ugyancsak érdekesnek ígérkezik a másik A-csoportos találkozó, amelyen a Budaörs a Gödöllőt fogadja, míg a B-ben a Vasas látogat Palotára.

Erre a napra esik a hét egyetlen Magyar Kupa találkozója is, itt a férfiaknál a legutóbbi bronzérmes Kecskemét a Kandóhoz látogat. A kecskemétiek nem fognak unatkozni a hétvégén, hiszen vasárnap már a Sümeget fogadják a bajnokságban, a bajnok Fino Pécsre, a Debrecen Székesfehérvárra, a Dunaferr pedig Szolnokra látogat. A nap egyetlen női találkozóján a TFSE a Nyíregyházát fogadja.

 

HETI PROGRAM:
Október 31., kedd
18:00 MTK Budapest – Fatum Nyíregyháza (női NB I)
18:45 MAFC BME – Vegyész RC Kazincbarcika (férfi NB I)
November 3., péntek
18:00 1. MCM Diamant Kaposvár – MTK Budapest (női NB I)
19:00 Jászberény – Haladás (női NB I)
November 4., szombat
16:30 Óbudai Egyetem-Kandó SC – HÉP-Kecskeméti RC (férfi Magyar Kupa)
17:00 Budaörsi DSE – Penta Gödöllői RC (női NB I)
17:00 Linamar-BRSE – UTE (női NB I)
17:00 Palota RSC – Vasas Óbuda (női NB I)
November 5., vasárnap
14:30 HÉP-Kecskeméti RC – Sümeg (férfi NB I)
15:00 PTE PEAC – Fino Kaposvár (férfi NB I)
16:00 MÁV Előre – DEAC (férfi NB I)
17:00 Szolnoki RA – Dunaferr (férfi NB I)
17:00 TFSE – Fatum Nyíregyháza (női NB I)