Czanek Kálmán búcsúztatása

Péntek délelőtt váratlanul elhunyt Czanek Kálmán, az idei Magyar Kupa-győztes szolnoki röplabdacsapat szakosztályvezetője. A sportvezető reggel még elment dolgozni munkahelyére, ahol rosszul lett, s életét már nem tudták megmenteni. Idén Karácsonykor, Szentestén lett volna 60 éves…

 

“Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy Édesanyánk párja, hites társa, szeretett Édesapánk, Kálmán tragikus hirtelenséggel a tegnapi napon elhunyt.

A gyászoló Czanek-család”

 

Czanek Kálmánnak gyakorlatilag a teljes sportpályafutása Szolnokhoz kötődik, játékos korában is a Tisza-parti csapatot erősítette, majd pályafutása befejezése után edzősködni kezdett, idővel pedig a szolnoki klub szakosztályvezetésében is egyre nagyobb szerepet vállalt. Az ő munkájának is köszönhető, hogy idén a szolnoki csapat megnyerte a Magyar Kupa döntőjét és a bajnokságban is a negyedik helyen végzett. Emellett a Jász-Nagykun-Szolnok megyei röplabda szövetség elnöki tisztét is ellátta.

A búcsúztatóját 2017. október 31-én 13 órakor tartják a szolnoki Kőrösi úti Római Katolikus Temető ravatalozójában. A család kérése, hogy mindazok, akik ellátogatnak búcsúztatójára, egy-egy szál virággal fejezzék ki részvetüket.