Tornagyőztes a MÁV Előre

Mindhárom mérkőzését megnyerte a székesfehérvári MÁV Előre a hazai rendezésű felkészülési férfi röplabdatornán. Az eseménnyel egyúttal Horváth Károlyra, az Alba Line röplabdaklub néhai elnökére is emlékeztek a szervezők.

 

Az élvonalbeli röplabdabajnokság újonca, a Németh Ödön vezetőedző által irányított MÁV Előre 3-0-ra győzte le a budapesti MAFC-ot a torna nyitómérkőzésén. A folytatásban a Sümeg ellen is 3-0-ra nyertek a fehérvári fiúk, míg az utolsó vasutas vonatkozású összecsapást 2-1-re hozták a Dunaferr ellen. A három sikernek köszönhetően első helyen zárta a hazai rendezésű felkészülési kupát a MÁV Előre.

A rendezvényre kilátogatott Horváth Károlynak, az Alba Line röplabdaklub néhai elnökének fia, Horváth Viktor is, aki jó véleménnyel volt a helyi röplabdás műhelymunkáról. A díszvendég elmondta, nagy öröm számára látni, hogy milyen magas szintű röplabda utánpótlásképzés zajlik a székesfehérvári egyesületben, és büszke arra, hogy ezekből a gyerekekből mára többen is felnőttek és az NB I-ben bizonyíthatnak.

Végeredmény:
1. MÁV Előre
2. MAFC
3. Dunaferr
4. Sümeg

A torna legjobb játékosai:
Németh Zsolt (MÁV Előre)
Bán Balázs (MAFC)
Bohnicsek Szilveszter (Dunaferr)