Adri, a röplabdás “túlélő”

Hétfőn este indul a RTL Klub Survivor című túlélő- és valóságshowja. A sorozatnak röplabdás vonatkozása is van, mivel az egyik szereplője nem más, mint Czene Adrienn, korábbi NB I-es játékos, aki terempályafutását befejezve jelenleg a Gödöllői RC strandröplabdázója.

 

A 23 éves veresegyházi lány Gödöllőn ismerkedett meg a sportág alapjaival, itt mutatkozott be az élvonalban, de játszott az MTK-ban, Palotán és Budaörsön is. Egy évvel ezelőtt azonban befejezte teremkarrierjét, s azóta a strandröplabdára koncentrál.

Ebben a szakágban nem mellékesen három ob-döntőn is szerepelt már, amelyek közül a legjobb eredményt tavaly érte el, amikor Hackl Szilviával a hetedik helyen végzett. Az idei fináléba azonban nem sikerült bejutnia, mert csak két fordulón tudott elindulni, a dunaújvárosi ugyanis egybeesett a horvátországi egyetemi Európa-bajnoksággal, amelyen immár másodízben vett részt. Emellett azonban, a múlt héten immár másodszor nyerte meg az Eötvös Kupát, amin Császár Norina párjaként indult.

„Sajnos az idei strandröplabda idényem a Survivor áldozata lett, hiszen a forgatások ideje alatt, közel két hónapra kiestem az edzésekből. Ilyen lehetőség azonban nem adódik minden nap, tisztában voltam azzal, hogy az idei strandröplabda szezon várhatóan rámegy majd erre, de megérte. A Fülöp-szigeteken eltöltött időszak egy életre szóló élmény volt.”

Természetesen Adri arról nem beszélhetett, hogy hogyan végzett a műsorban, az ott ért élményeiről azonban szólhatott pár szót.

„Leginkább magammal kapcsolatban tanultam sokat. Soha nem gondoltam volna, hogy mennyi mindent kibírok és el tudok viselni. Rengeteget fejlődött a személyiségem ez időszak alatt. Fogytam legalább öt kilót, le is gyengültem, de így is nagyon élveztem az egészet. Főleg a napi feladatokat vártam nagyon.”

Adri és társainak kalandjait augusztus 28-tól, hétköznaponként 19 órától követhetjük figyelemmel a televízióban.

(A Nemzeti Sport 2017. augusztus 22-i számából – fotók: Szőcs Pál/SzPortfotók)