Strandröplabda: új ranglista – péntekig lehet nevezni Dunaújvárosra

Bár az elmúlt két hétben nem volt országos bajnoki forduló, így is jelentős pontszámmal gazdagodhattak a versenyzők, köszönhetően a siófoki CEV-szatellit versenynek, a korosztályos MEVZA-tornáknak, MEFOB-nak, az utánpótlás országos bajnokságnak és különböző B-kategóriás versenyeknek köszönhetően.

 

Persze eget rengető változások nem történtek, a férfiaknál továbbra is Soós Izsák (Gödöllői RC) áll az élen, a második helyre viszont korábbi párja, Meszlényi Tamás (Kispest SE) jött fel, mindössze egyetlen ponttal megelőzve Takács Gergelyt (Pénzügyőr SE). Nyomukban azonban szorosan ott jönnek már a fiatalok: az U20-as ob-t nyerő, MEVZA-ezüstöt szerző, és Siófokon is induló Benkő Balázs és Oláh Botond, valamint a két MEVZA-tornát is megnyerő, s az olimpiai selejtezőben is továbbjutó Hajós Artúr (mindhárman Strandröplabdázásért SE) követi őket alig néhány ponttal lemaradva.

A lányoknál a gödöllőiek foglalják el az első öt helyet: továbbra is Szabó Dorottya vezet Tóth Eszter, Lutter Eszter, Lakatos Enikő és Kovács Eszter előtt. Az első nem gödöllői a budaörsi színeket képviselő Juraszik Patrícia.

ranglista_egyeni_20170717

 

A most következő hétvégén, Zánkán, a Breakouton (szombat) és a BME-pályán, a Spontánon (vasárnap) lehet majd újabb ranglistapontokat szerezni.

Az azt követő hétvégén viszont a dunaújvárosi ob-forduló következik, ami után kialakul a döntő mezőnye is. Erre július 21-ig, azaz péntek éjfélig lehet leadni a nevezéseket, hasonlóan az ugyanott megrendezésre kerülő U16-os fiú bajnokságra.

A nevezési lapok az alábbiakban letölthetők, s kitöltve a beach@hunvolley.hu email-címre kell elküldeni.

SR01_Nevezesi_lap_felnott_2017

SR01_Nevezesi_lap_UP_OB