Megizzadt, de biztosan nyert a Pénzügyőr

Három szettben győzött, de a második és a harmadik játszmában megizzadt a tabella második helyén tanyázó Pénzügyőr SE a junior válogatott ellen a férfi NB I. vasárnap délutáni találkozóján.

Férfi NB I.
Junior válogatott – Pénzügyőr SE 0-3 (-12, – 26, -24)
Izsák. V.: Jámbor, Csizmarik.

Junior válogatott: Csizmadia, Lukács, Kiss Marcell, Szabó Barna, Horváth K., Leiner. Csere: Hartyányi (libero), Farkas R. (libero), Fülöp, Szabó M., Török Sz., Kiss Máté. Szövetségi kapitány: Tomanóczy Tibor.

Pénzügyőr SE: Balogh M., Szalai Sz., Kiss D., Rozgonyi, Bokor G., Kovács S. Csere: Magyarosi (libero), Ronkainen, Bagics B., Takács G., Kiss N. Vezetőedző: Weczera Csaba.

Tomanóczy Tibor: Még a tapogatózás jegyében játszottuk le ezt a mérkőzést. Örülök, hogy két szoros szettet tudtunk játszani a Pénzügyőrrel, a végjátékban kiütközött a rutintalanságunk.

Weczera Csaba: Tóth András ma nem tudott velünk tartani, így bíztunk benne, hogy a serdülőkorú feladónk, Balogh Marcell helyettesíteni tudja majd. Szépen helytállt, és a többiek is segítették. Odafigyelve, koncentráltan játszva szereztünk három pontot, ez volt a célunk.