Távozik a bajnokcsapat kapitánya!

A következő szezonban már nem a Fino Kaposvár együttesét erősíti Dávid Zoltán. A távozás oka a tapasztalt játékos és a vezetőség közötti konfliktus. A rekordbajnok kaposváriakkal kapcsolatos aktuális hírekről dr. Borbély Csaba ügyvezető adott tájékoztatást.

„Az már biztos, hogy Vajda Tamás és Kalmár Ákos jövőre is a csapat tagja lesz. Három fiatal, junior korú játékosunknak szerződést ajánlottunk: Szabó Bencének, Szabó Barnabásnak és Kiss Máténak. A felnőtt válogatott keretben lévő négy játékosunk többségének már jeleztük az elképzeléseinket a következő szezonra, velük a válogatottból való visszatérésük után szeretnénk megegyezni. Bögöly Gábor más csapattól kapott ajánlatot, de reményeink szerint továbbra is Kaposváron marad. Négy játékossal állunk jelenleg tárgyalásban, akiket szeretnénk a Finoba hozni, ők mindannyian korosztályos, vagy felnőtt válogatott játékosok” – fogalmazott a sportvezető.

Elköszönt a csapattól a center Csányi Tamás, aki nem igazán tudott beilleszkedni a csapatba, és többször volt sérült. Ugyancsak a távozók között van a csapatkapitány, Dávid Zoltán, akivel az egyesület nem számol már a következő szezonban. A tapasztalt játékos és vezetés között több olyan konfliktus alakult ki, amelyek megléte nem teszi lehetővé a közös munkát, így az elnökség egyöntetű döntése alapján a játékos máshol folytatja a pályafutását.