A-kategóriás strandröplabda-verseny Lipóton

A idei év első komolyabb strandröplabda versenyét rendezik meg június 17-18-án, a Lipóti Termál és Élményfürdőben. A torna A-kategóriás besorolást kapott, azaz az idei szabályok szerint az itt megszerzett pontok beleszámítanak az ob-döntő kvalifikációjába.

 

Először rendeznek ilyen rangos versenyt a Lipóti Termál és Élményfürdőben, s mivel A-kategóriás besorolást kapott a viadal, csak olyan versenyzők indulhatnak rajta, akik rendelkeznek érvényes strandröplabda igazolással, illetve az idei évre szóló versenyengedéllyel. Utóbbit a Magyar Röplabda Szövetségben személyesen, vagy a MRSZ számlájára való átutalással tudnak kérni (1000 forint/versenyző), a helyszínen azonban ennek kiadására nem lesz lehetőség, azt mindenkinek előre meg kell szereznie.

A versenyen férfi, illetve női párosban lehet versenyezni, a nevezési díj mindkét kategóriában 3000 Ft/fő. A torna vigaszágas, kieséses rendszerben kerül megrendezésre, a mérkőzések két nyert szettig tartanak, a szettek 21 pontig mennek, a döntő szett 15 pontig tart. A mérkőzések hivatalos strandröplabda szabályok szerint zajlanak, csak szabályos kosárérintés engedélyezett. A bajnokság két napig tart, az elődöntőket és a döntőket vasárnap rendezik meg. A játékosoknak egységes, számozott (1, 2) versenymez vagy trikó viselése ajánlott, amelyről a nevezőknek maguknak kell gondoskodnia!

Nevezni a lipoti.ropi@gmail.com e-mail címen lehet, s az emailben a két játékos nevét kérjük feltüntetni. A szervezők válasz emailben küldik a számlaszámot, ahová a nevezési díjat utalni kell. A nevezés a díj beérkezésekor válik hivatalossá. A nevezési határidő: 2017. június 15.

A versenyzők a nevezési díj fejében két napos belépőt kapnak a Lipóti Termál és Élményfürdő teljes területére. Értékes tárgynyeremények, valamint kupa, érem, oklevél jár a dobogósok számára és péksütemény minden nevezőnek a tornára való érkezéskor.

 

A 2017-es induló strandröplabda ranglista:
ranglista_egyeni_20170418

A 2017-es ponttáblázat:
SR_Ranglista_ponttabla_2017

 

A június 10-én, Agárdon megrendezésre kerülő Breakout Beach Tour első állomása B-kategóriás besorolást kapott, azaz itt is lehet gyűjteni a ranglista pontokat!